Situație inedită în Belgia. Jucătorii de la Genk sunt urmăriți non-stop cu ajutorul unor brățări electronice

Unii dintre fotbalişti nu sunt deloc încântaţi de această supraveghere obligatorie, pe care oficialii lui Genk au decis să o pună în aplicare pentru a optimiza prestaţiile individuale. Dispozitivele respective, denumite Whoops, more | mai mult »

Dan Alexe : Toate lucrurile pe care trebuie să le știi ca să ajungi barmaniță în Bruxelles fără să treci prin patul patronului

— “Ai grijă, urmele din cearșaf se șterg mai greu ca cele din marmură…” e o frază care mi-a trecut prin cap odată ascultând două barmanițe românce în Bruxelles care nu bănuiau more | mai mult »

Presa flamanda de astazi din Belgia : Duizenden betogers in Roemeense steden

„Ook vandaag is er een grote betoging gepland in Boekarest” adica „O mare demonstrație este planificată astăzi la București”  „✊ In de nacht, als dieven !!! „ Enkele duizenden mensen hebben gisteren more | mai mult »

Trei români au fost arestaţi în Belgia, pentru că au cultivat între 500 şi 1.000 de plante de canabis

Trei români au fost arestaţi luni în vestul Belgiei, după ce poliţia a descoperit că au cultivat sau îngrijit între 500 şi 1.000 de plante de canabis, relatează La Derniere Heure. Poliţia more | mai mult »

BOMBA cu ceas. Zece TERORISTI puternic inarmati, dotati cu EXPLOXIBILI, se ascund in Belgia

Autoritatile belgiene cauta circa zece persoane despre care se crede ca sunt puternic inarmate, inclusiv cu explozibil, si ar putea comite atentate de genul celor de la Paris, a declarat ministrul belgian more | mai mult »

Jihadiștii din Belgia primesc PENSII ca să lupte alături de ISIS în Siria!

Numeroși jihadiști belgieni, plecați pe frontul din Siria, beneficiază de alocații sociale, scrie Le Soir. Peste 80.000 de euro ar fi fost încasați deja de cetățeni radicalizațidin partea statului belgian. Bani care more | mai mult »

Belgia deschide primul muzeu al trenurilor! Locomotivele istorice care pot fi admirate (FOTO)

La 180 de ani după inaugurarea primei linii feroviare continentale din Europa între Bruxelles și Malines, Belgia are primul său „muzeu al trenurilor”, care se deschide pentru public vineri la gara Schaerbeek, more | mai mult »

Monica Luisa Macovei : În această seară, în sediul Parlamentului European din Bruxelles, au răsunat cântece populare românești, iar dansatori au încântat publicul cu măiestria lor

În această seară, în sediul Parlamentului European din Bruxelles, au răsunat cântece populare românești, iar dansatori talentați au încântat publicul cu măiestria lor. Am invitat ansamblul de dansuri populare Miorița, din satul more | mai mult »

Sâmbătă 12 septembrie 2015, Kasteel-ul Flora din Belgia, va fi gazda unui concert extraordinar ce va avea ca protagoniști muzicieni de marcă din România

MAI SUNT TREI SAPTAMANI! Sâmbătă 12 septembrie 2015, Kasteel-ul Flora din Belgia, va fi gazda unui concert extraordinar ce va avea ca protagoniști muzicieni de marcă din România, Olanda și Belgia. FOODEX more | mai mult »

Diplomații români, campioni la amenzi pe teritoriul Belgiei. Presati să-şi plătească amenzile rutiere

Diplomaţi străini în Belgia, inclusiv români, supuşi unor presiuni să-şi plătească amenzile rutiere Ministrul belgian de Externe Didier Reynders a întreprins demersuri prin care diplomaţi aflaţi la post în ţara, inclusiv români, more | mai mult »

Ponta, in de gevangenis ! Presa flamanda din Belgia : Roemeense premier verdacht van witwaspraktijken

Justitie in Roemenië is een onderzoek gestart naar premier Victor Ponta. Hij wordt verdacht van een reeks misdrijven, waaronder witwassen, belastingontduiking en valsheid in geschrifte. Dat hebben officieren van justitie die belast more | mai mult »

Ponta iesi afara ! Presa flamanda din Belgia : Roemeense president wil dat premier opstapt na verdenkingen van corruptie

Er is een onderzoek geopend naar Roemeens eerste minister Victor Ponta, die verdacht wordt van fraude en machtsmisbruik. Dat hebben Roemeense openbare aanklagers die gespecialiseerd zijn in de strijd tegen corruptie verklaard. more | mai mult »

Belgia: Armata a început să patruleze pe străzi

Militarii au început sâmbătă să preia ştafeta de la poliţişti şi să supravegheze locuri considerate sensibile din Belgia, în special la Anvers, unde trăieşte o importantă comunitate evreiască ortodoxă. Guvernul belgian a more | mai mult »

Orasul belgian Bruges va construi o conducta subterana de bere

O conducta subterana de bere va fi instalata sub orasul medieval Bruges din Belgia. Scopul acestei idei este de a reduce numarul de camioane care transporta berea pe strazile orasului, anunta Euronews. more | mai mult »

Iarna paralizează traficul feroviar în Belgia. În Franţa este cod portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Belgiei că Institutul Regal Meteorologic a lansat un avertisment de cod portocaliu de zăpadă și gheață pe întreg more | mai mult »

Obiceiuri și datini de Crăciun în Belgia

În Belgia, Crăciunul are loc mai devreme decât în alte țări, pe 6 decembrie, iar moșul lor se numește MOȘ NICOLAE. Moș Crăciun nu prea e prezent, cu toate că pe 25 more | mai mult »

(VIDEO) Premierul Belgiei, atacat din cauza crizei. Cu maioneză…

Premierul belgian Charles Michel a fost, luni, victima unui atac neobişnuit: patru activiste ale organizaţiei Liliths înarmate cu cartofi prăjiţi şi tuburi de maioneză l-au agresat pe şeful guvernului în momentul în more | mai mult »

Primăriţa Craiovei, alai pe banii oraşului cu ziarişti de casă, la Bruxelles. Olguta, lasa-neee !

Lia Olguţa Vasilescu nu se lasă şi intră în peisaj tot cu ţipături. Obişnuită să fie tratată ca la televiziunile PSD, primăriţa vocală a Craiovei s-a gândit că n-ar strica să cumpere more | mai mult »

O româncă stabilită în Bruxelles a publicat pe Internet o scrisoare în care povesteşte prin ce a trecut în ziua votului

Cum am votat de departe alături de cei de acasă: „Mamă, ieşi, ce faci? Au votat toate cimitirele din Olt! Ştiu că eşti bătrână şi mergi mai încet, dar hai!”  O româncă more | mai mult »

Demisia lui Corlatean în presa Belgiana. Românii din Belgia împiedicati intentionat sa voteze democratic

Le ministre roumain des Affaires étrangères Titus Corlatean a annoncé lundi sa démission après de vives critiques concernant l’organisation du premier tour de l’élection présidentielle du 2 novembre pour les Roumains de more | mai mult »

Solidaritate în Belgia: Peste 1.000 de oameni au strâns bani pentru păgubiţii protestelor

Printr-un efort comun, peste 1.000 de belgieni pun mână de la mână şi îi despăgubesc pe cei ale căror bunuri au fost distruse în protestele anti-austeritate de la Bruxelles. Iniţiativa i-a aparţinut more | mai mult »

 

Părinţii belgieni beneficiază de deduceri fiscale

Îmbătrânirea populaţiei în Europa a determinat, în ultimii ani, autorităţile din diverse ţări ale Uniunii să ia decizii pentru încurajarea natalităţii prin aplicarea unor politici adecvate. În Belgia, începând cu 2007, familiile cu unul sau mai mulţi copii având mai puţin de 12 ani beneficiază de noi facilităţi fiscale.

În afara reducerilor la impozitul pe venit, din 2007, părinţii pot deduce din impozitul global şi cheltuielile pentru plata persoanelor angajate să îi supravegheze pe copii în afara programului şcolar. Singura condiţie cerută de autorităţi este ca părinţii în cauză să aibă venituri profesionale în anul pentru care solicită deducerile.

11,20 euro pe zi pentru un copil sub 12 ani

Limita până la care are loc deducerea menţionată este de 11,20 euro pe zi pentru un copil sub 12 ani, pentru «orele normale de după programul oficial la şcoală». Cheltuielile deductibile cuprind perioada de supraveghere a copilului înainte sau după cursurile şcolare, în pauza şcolara, în zilele libere sau sărbatorile legale, cheltuielile pentru acoperirea plăţilor la internat, dacă este cazul, sau a taberelor din vacanţele şcolare, precum şi stagiile de sport, participări la reuniuni ştiinţifice, învăţarea limbilor străine sau stagii culturale. Sunt incluse, totodată, şi cheltuielile de supraveghere a unui copil bolnav, mai ales în cazul în care aceasta este facută în cadrul altei instituţii decât cea şcolară.

Nu sunt deduse cheltuielile cu lecţiile particulare de limbi străine sau alte materii, activităţile care au legatură cu pregătirea şcolarului în afara orelor de clasă, sau cursurile sau activităţile extra-şcolare asigurate de şcoală în cadrul programului de pregătire oficial, inclusiv excursii sau stagii în străinătate, sau înscrierea la un club sportiv.

Legea în cauză cuprinde şi o listă cu instituţiile şcolare sau care asigură supravegherea copiilor – gen creşe, care sunt abilitate să elibereze atestatele necesare solicitării deducerilor menţionate. Oficial sunt recunoscute ca forme de „gardă“ a copiilor atât cele organizate împreună cu şcoala – situaţii adesea iniţiate chiar de şcoală, grădiniţă sau creşă la care copilul stă dimineaţa, la programul oficial, sau de către primaria locală sau asociaţia părinţilor, şi, pe de altă parte, cele recunoscute, subvenţionate şi controlate de autorităţile locale, comunitare sau regionale. Nu se aplică deduceri pentru copiii sub 3 ani, pentru care mamele primesc alocaţie de creştere, similarul concediului de doi ani din România pentru creşterea copilului.

sursa : gandul.info

Comentarii

Comentarii

43 Responses to Părinţii belgieni beneficiază de deduceri fiscale

 1. europastiri spune:

  Europastiri.eu – an …

 2. GM2000 spune:

  Fabricant insecticid…

 3. GM2000 spune:

  Fabricant produse pentru dezinfectarea instrumentului medical, produse curatenie, producator detergenti, detergenti curatare, substante dezinfectare, dezinfectanti pe baza de clor, detergenti industriali, produse piscini, dezinfectanti sisteme de climatizare, mentenanta aer conditionat, detergenti aer conditionat, raticide

 4. GM2000... spune:

  Fabricant produse pe…

 5. mediere spune:

  În 27 august 2007, a…

 6. camere video spune:

  Beneficiile supraveg…

 7. sectorul 5... spune:

  1. Sectorul 5 se inv…

 8. Candidatul liberal pentru Camera Deputatilor Alina Gorghiu a lansat ieri o campanie de informare a cetatenilor din sectorul 5 al Capitalei privind votul uninominal. Impreuna cu o echipa de voluntari, Gorghiu va distribui peste 10.000 de ghiduri de informare privind votul uninominal si va imparti stampile de vot

 9. Camerele CCTV sunt analizate ca parti integrale in mentinerea unui maxim de securitate. Folosirea acestor sisteme este esentiala pentru siguranta casei si mentinerea unui nivel inalt de securitate a membrilor familiei.

 10. 8. Cei care se ocupa…

 11. Deratizarea reprezinta O substanta toxica folosita pentru distrugerea rozatoarelor si cateodata a altor paraziti, incluzand cartitele si iepurii. Multe substante sunt utilizate pentru a controla aparitia soarecilor si sobolanilor in case. Substantele folosite sunt in general combinate cu alimente preferate de rozatoare precum boabele ( grau, cereale, ovaz) sau o combinatie de graunte in cantitati mici, dar eficiente. Formulele pentru momeli pot fi sub forma de peleta sau incorporate in blocuri de parafina de diferite marimi. Ca o protectie impotriva ingerarii accidentale momelile sunt plasate in locuri accesibile doar rozatoarelor.

 12. 3. Muschii incordati…

 13. 9. Ca sa stii cu cin…

 14. 7. Dezinfectantul es…

 15. curatarea... spune:

  6. Piscinele din med…

 16. bpclean.ro... spune:

  7. Curatarea mochete…

 17. bpclean.ro... spune:

  7. Curatarea mochete…

 18. curatenia... spune:

  10.Frigiderele – mir…

 19. servicii... spune:

  5. Un aspirator este…

 20. despre spune:

  3. Din moment ce este o solutie ecologica, clientii au spus ca sunt multumiti si satisfacuti ca nu mai produc emisii de gaz care sa distruga mediul inconjurator. Asta lasand la o parte faptul ca IRS va acorda unele restituiri conform legii.

 21. despre spune:

  Cumpararea si montarea echipamentului nu este scumpa si este usor de realizat. Exista pe piata anumite site-uri specializate in astfel de probleme care ar trebui verificate. Acestea ar fi Water4Gas, runyourcaronwater, Fueltrips, drivewithwaterfuel si wam-a-bam. Gama lor de preturi este intre 60$ si 210$. In echipament sunt incluse electrolyzer, senzori intensificati, vaporizator, radiator, PCV intensificat, aspirator, hardware pentru instalarea mecanica si catalizator.

 22. 5. Daca doriti un de…

 23. webdesign... spune:

  2. Crearea unui logo…

 24. firma... spune:

  2. Scopul firmei noa…

 25. invata... spune:

  In cele mai multe programe online, elevii nu vor trebui sa invete materii care nu le sunt de niciun folos. Asta permite studentilor sa invete materiile de care au neaparata nevoie. Cei mai multi studenti doresc sa se focalizeze pe informatiile relevante pentru profesia lor, deoarece astfel vor castiga timp si vor obtine diplomele mult mai repede. Cei care apeleaza la acest tip de studio sunt capabili sa isi administreze timpul, sa invete materialele prezentate si sa isi faca temele cand se simt pregatiti.
  3. In timpul perioadelor in care se inregistreaza conditii meteo foarte nefavorabile, orele se pot amana. Asta poate incurca studentii care sunt legati de un program fix. Cei care studiaza online nu trebuie sa isi faca griji pentru aceste problem. Chiar daca serviciul de internet ar fi indisponibil intr-o anumita perioada, ei in continuare vor fi capabili sa isi completeze temele la timp. Multi student nu ar dori sa abandoneze locul actual de munca. Studiul online permite ca acestia sa isi poate continua munca si sa se ocupeze de invatat atat ziua, dar si noaptea.

 26. creare... spune:

  6. Dezvoltarea site-…

 27. magazin... spune:

  Singurul lucru care limiteaza utilizarea sistemelor CCTV este imaginatia dumneavoastra. Suntem pregatiti cu o varietate de carcase si suporti pentru cazul in care camerele vor fi montate in exterior, avem camere fixe si mobile, camere IR pentru supravegherea pe durata noptii, camere ce pot fi ascunse.

 28. gm2000... spune:

  Interventiile se fac cu raticide formulate cu anticoagulante pe suport de cereale decorticate, carne si legume decorticate. Momelile sunt sub forma de boabe, granule si batoane cerate. Pentru aplicatie se folosesc statii de intoxicare.

 29. gpalaw... spune:

  Consultanta si asistenta juridica privitoare la relatiile comerciale derulate in functie de specificul activitatii clientului, concretizate prin diverse contracte comerciale (vanzare – cumparare, inchiriere, proiectare, consultanta, construire, credit, distributie, franciza, know-how). De asemenea, va ajutam la stabilirea cadrului legal pentru relatia contractuala in faza de proiect; informam clientii despre normele imperative ale legii; participam la negocieri precontractuale; avizam formele contractelor finale; consultanta cu privire la aspectele legate de subcontractari.

 30. boutique... spune:

  Suntem mandri sa va prezentam cel mai nou loc din Bucuresti, BoutiqueHostel. Situat in centrul orasului, este cel mai mare hostel cu o capacitate totala de 64 de locuri.

 31. alexandru spune:

  cauat un loc de munca daca aveti cev inform

 32. British... spune:

  19.Recipiente pentru…

 33. BeckyTERRELL spune:

  One acknowledges that modern life seems to be high priced, however different people need money for different things and not every one gets enough money. Hence to get fast loans or just commercial loan should be a proper way out.

 34. adi gorneanu spune:

  Legat de listă cu instituţiile şcolare sau care asigură supravegherea copiilor noi va oferim o gama complexa de sisteme de supraveghere video, kit-uri, camera, DVR la cele mai bune preturi. Va invitam sa vizualizati oferta noastra completa.

 35. adi gorneanu spune:

  Legat de listă cu instituţiile şcolare sau care asigură supravegherea copiilor noi va oferim o gama complexa de sisteme de href=”http://www.sistemecctv.ro”>supraveghere video , kit-uri, camera, DVR la cele mai bune preturi. Va invitam sa vizualizati oferta noastra completa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: