“Cherchez la curva :) ” O prostituată româncă a lăsat un belgian fără 250.000 de euro

După ce s-a îndrăgostit de o “fată din vitrină” de 20 de ani, originară din România, un belgian şi-a vândut casa şi i-a trimis banii fetei. Bărbatului, de 51 de ani, a more | mai mult »

Le Premier ministre roumain accusé de “banaliser l’Holocauste”

  Le Premier ministre roumain, le social-démocrate Victor Ponta, a suscité lundi de vives critiques après avoir comparé le “régime” du chef de l’Etat de centre-droit Traian Basescu au “régime nazi”, l’opposition more | mai mult »

Birou de avocatura românesc în Belgia

Oferim consultanta juridica, asistenta in preschimbare acte in Romania si Belgia. Traduceri legalizate, mediere conflicte de munca etc. Oferim si servicii de transport colete din Belgia in Romania si invers. (puncte de more | mai mult »

Une bande de malfrats arrêtée après des vols à Lincent

Dix Roumains étaient poursuivis pour de nombreux vols. Huit d’entre eux ont écopé de peines de 6 mois à 4 ans de prison. Dans la nuit du 15 au 16 octobre 2013, more | mai mult »

 

Statul Islamic pregătea atentate în Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autorităţile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de către membri ai grupului terorist Stat Islamic veniţi din Siria, relatează ziarul L’Echo.

Potrivit sursei citate, aproximativ 400 de cetățeni belgieni au mers să lupte în Siria, însă doar 90 au revenit.

1276066181_red_light_districts_of_brussels_and_amsterdam_15

“Cherchez la curva :) ” O prostituată româncă a lăsat un belgian fără 250.000 de euro

După ce s-a îndrăgostit de o “fată din vitrină” de 20 de ani, originară din România, un belgian şi-a vândut casa şi i-a trimis banii fetei. Bărbatului, de 51 de ani, a pierdut acum 250.000 de euro şi încearcă să îi recupereze cu ajutorul poliţiei.

red_light_districts_of_brussels_and_amsterdam_021
Cristina V. l-a cunoscut pe Marc Florent  B., în vârstă de 51 de ani, în  vreme ce practica prostituţia în Belgia. Bărbatul s-a îndrăgostit de gălăţeanca noastră, care, astfel, a reuşit să-l convingă să-i transfere câteva sute de mii de euro, cu promisiunea unei viitoare căsătorii. Când şi-a văzut sacii în car, tânăra şi-a adus aminte că are şi inimă şi i-a spus belgianului că nu-l iubeşte, că nu mai vrea să se mărite cu el şi i-a cerut s-o lase în pace.

negociere-460x619

Asa negociaza Ponta la Bruxelles

negociere-460x619

“Ziarul lui Voiculescu” de la Bruxelles o laudă pe Corina Crețu

Publicația NewEurope, cea care în 2013 publica materiale în care președintele Traian Băsescu era prezentat drept “un tiran care sfidează în mod deschis voinţa poporului” și “ultimul tehnocrat al Europei”, pentru ca mai apoi să se descopere că este editată de un apropiat al lui Dan Voiculescu, adversar declarat al președintelui român, are numai cuvinte de laudă pentru Corina Crețu.

Victor-Ponta-sursa-Realitatea.net_

Le Premier ministre roumain accusé de “banaliser l’Holocauste”

 Victor-Ponta-sursa-Realitatea.net_

Le Premier ministre roumain, le social-démocrate Victor Ponta, a suscité lundi de vives critiques après avoir comparé le “régime” du chef de l’Etat de centre-droit Traian Basescu au “régime nazi”, l’opposition l’accusant de “banaliser l’Holocauste”.