VIDEO Un primar belgian a încercat să alunge un grup de romi cu muzică techno dată la maximum

Aproximativ 30 de rulote s-au instalat duminică seara pe un teren din oraşul flamand, fără acordul proprietarului sau al autorităţilor locale, potrivit agenţiei Belga.
În urma discuţiilor cu autorităţile locale, reprezentanţii grupului de nomazi au promis că vor părăsi terenul marţi dimineaţă, însă, ulterior, şi-au amânat plecarea pentru vineri, adaugă agenţia Belga.

Corlăţean: Am făcut demersuri pe lângă omologul belgian vizând continuarea susţinerii pentru Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlăţan, a declarat, luni, că a făcut demersuri pe lângă omologul belgian, Didier Reynders, pentru ca Belgia să continue să susţină România în procesul de aderare la Spaţiul Schengen.

L’Oreal renunţă la colaborarea cu suportera belgiană după o poză cu aceasta la vânătoare în Africa

L’Oreal a decis să renunţe la colaborarea cu Axelle Despiegelaere, tânăra suporteră din Belgia, a cărei fotografie de la Cupa Mondială (CM) a făcut furori în mediul online, după criticile atrase de o altă fotografie, în care aceasta apare la vânătoare în Africa, potrivit The Independent.

Axelle Despiegelaere, în vârstă de 17 ani, a fost aleasă de L’Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale.

Ea a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

În urma unor neînțelegeri cu soțul său belgian, o româncă a ajuns să se lupte în instanță pentru soarta copilului lor. Din păcate pentru Lucia Radu, tribunalul belgian a hotărât ca pruncul să ajungă la o creșă, așa cum își dorește tatăl, decât să stea cu mama sa.

Motivul este, însă, revoltător: copilașul nu poate sta cu mama sa pentru că este din România, o țară considerată “de mâna a doua”.

Bogdan Dinu: “In Belgia, un tanar absolvent castiga de 6-9 ori mai mult decat in Romania”

Street_Scene_Large

Bogdan Dinu a absolvit un program de master in inginerie in Belgia. Conjuctura in care s-a decis sa studieze in strainatate este cel putin interesanta: varicela l-a tintuit in casa pentru 3 saptamani, perioada in care a avut timp sa se gandeasca ce vrea sa faca pe viitor si asa i-a venit ideea de a se inscrie la un master peste hotare. Ce program de master a urmat, ce avantaje i-a adus si cum este viata de student strain in Belgia, ne spune chiar el in interviul acordat mai jos.